Ga naar de inhoud

Levenslange service

Laagste prijsgarantie

Vertrouwd door méér dan 30.000 klanten

Beveiligingscamera

Beveiligingscamera set - 1x Bullet camera - QHD 2K - Sony 5MP

Beveiligingscamera set - 1x Bullet camera - QHD 2K - Sony 5MP

545,00 490,50
Uw voordeel: 54,50
405,37 excl. btw
Beveiligingscamera set - 1x Dome camera - QHD 2K - Sony 5MP - Wit

Beveiligingscamera set - 1x Dome camera - QHD 2K - Sony 5MP - Wit

548,00 493,20
Uw voordeel: 54,80
407,60 excl. btw
Beveiligingscamera set - 1x Dome camera - QHD 2K - Sony 5MP - Zwart

Beveiligingscamera set - 1x Dome camera - QHD 2K - Sony 5MP - Zwart

548,00 493,20
Uw voordeel: 54,80
407,60 excl. btw
Met geluidsopname Beveiligingscamera set - 1x Audio dome camera - QHD 2K - Sony 5MP - Wit

Beveiligingscamera set - 1x Audio dome camera - QHD 2K - Sony 5MP - Wit

636,00 572,40
Uw voordeel: 63,60
473,06 excl. btw
Meer informatie

Complete beveiligingscamera sets

Hier vindt u onze topselectie van beveiligingscamera sets. Daarnaast is er ook een indeling gemaakt op basis van het aantal camera’s, waardoor u heel eenvoudig kunt selecteren hoeveel camera’s u nodig heeft.

Plug en play

Plug en play is een term die gebruikt wordt om aan te geven dat de apparatuur meteen werkt zodra deze wordt aangesloten. Het instellen van bijvoorbeeld IP-adressen, poorten openzetten of software installeren is niet meer nodig. Het systeem wat u besteld is volledig plug en play en werkt meteen zodra deze aangesloten is. Ideaal en erg makkelijk voor u!

Veelgestelde vragen over onze beveiligingscamera’s

 • Kan ik dit zelf aansluiten?
  Al onze systemen zijn zo ontwikkeld dat iedereen met de meeste minimale technische kennis dit zelf aan kan sluiten. Een kwestie van de kabels op zijn plek leggen, camera ophangen en alle stekkers aansluiten en u heeft meteen een werkend systeem
 • Hoe weet ik hoeveel camera’s ik nodig heb voor mijn woning of bedrijfspand?
  Zorg dat elke in- en uitgang is afgedekt met een camera.
  Zorg ervoor dat alle dode hoeken zijn afgedekt met een camera.
 • Kunnen jullie langere kabels dan 20 meter leveren?
  Dat kan zeker. Wij kunnen elke kabellengte voor u op maat maken. U kunt ook een zelfmontage kit bij ons bestellen van 100 meter of 305 meter. U kunt dan eenvoudig de kabellengtes zelf op maat knippen.
 • Tot welke afstand kan ik de netwerkkabel aansluiten op de camera?
  U kunt zonder enkel probleem een kabel tot 100 meter aansluiten. Langer dan 100 meter is ook mogelijk als u er een PoE Switch tussen zet.
 • Zijn jullie beveiligingscamera sets volledig van Sony?
  Al onze systemen zijn met uiterst grote zorg ontwikkeld met Sony lenzen en chipsets. Die 2 onderdelen van Sony zijn de twee belangrijkste onderdelen van een camera. De behuizing is gemaakt van gehard aluminium en is waterdicht, stofdicht en vandaalbestendig (IP67).
 • Heb ik een opbouwbox op muurbeugel nodig om de camera op te kunnen hangen?
  Nee dat is niet nodig, de camera’s kunnen rechtstreeks gemonteerd worden. Een opbouwbox is wel handig om kabels in weg te werken. In de muurbeugel kunnen ook kabels en stekkers weggewerkt worden en het staat heel erg netjes.

Kies voor de expert

Bij Dutch Security Systems bent u verzekerd van professionele en zeer hoogwaardige beveiligingscamera die ontwikkeld zijn op basis van de hoogste kwaliteitseisen omtrent veiligheid, privacy en gebruiksvriendelijkheid. Alle producten die wij aanbieden zijn stuk voor stuk van topkwaliteit. Daarbij hebben wij een klantenservice waar u echt blij van wordt en zullen wij ten alle tijden 7 dagen per week voor u klaar staan van 08:00 – 22:00 uur. Dutch Security Systems is altijd de beste keuze voor u! Dat is wat wij u met volle overtuiging kunnen zeggen! Ons bedrijf streeft altijd naar het hoogst haalbare met betrekking tot de kwaliteit van onze producten, maar ook zeker onze service richting u. Onze systemen zijn zo ontwikkeld dat de installatie kinderlijk eenvoudig is en is gebaseerd op plug & play. Daarnaast is het ook nog eens enorm gebruiksvriendelijk te bedienen. Onze levenslange gratis klantenservice die u erbij krijgt is van zo’n hoog niveau dat wij altijd zullen zorgen dat het u aan niks zal ontbreken en dat wij ten alle tijden voor u klaar zullen staan. Daar leven we voor!

Liever laten installeren?

Wilt u toch liever de volledige installatie van uw nieuwe systeem uit handen geven en liever door ons laten installeren, dan is dat uiteraard mogelijk. Ons montageteam of een bij ons aangesloten installateur kan de volledige installatie van uw woning of bedrijfspand voor u verzorgen. Of het nou gaat om 2 camera’s , 16 camera’s of meer camera’s, projecten van groot tot klein zijn allemaal mogelijk. Al onze monteurs zijn VEB gecertificeerd, zeer ervaren en uiterst vakkundig. Zo kunt u met een gerust hart uw project aan ons uitbesteden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Advies nodig?

Wij komen graag met u in contact om u van het juiste advies te voorzien. U kunt contact met ons opnemen via de chat of whatsapp, een e-mail sturen naar info@dutchsecuritysystems.nl, of bel nu direct naar 072-2029024 en kies optie 1.

Volg ons op:

7 dagen per week bereikbaar voor advies

072 202 9024