Ga naar de inhoud

Levenslange service

Laagste prijsgarantie

Vertrouwd door méér dan 30.000 klanten

Levering en verzendtijd

Levering

Wij verzenden alle bestellingen met een orderwaarde vanaf €500,- verzekerd tegen de orderwaarde en doen dit in samenwerking met postnl. Dit doen wij zowel in nederland als in belgië.

 

Uw aankoop is dus ten alle tijden verzekerd en staan wij en postnl 100% garant voor een correcte levering van uw bestelling.

 

Bestellingen met een orderwaarde vanaf €500,- worden op de volgende manier door PostNL aan u aangeboden

 

  • Het pakket mag alleen op uw huisadres afgeleverd worden
  • U of iemand binnen uw huishouden / familie dient een handtekening te zetten bij de bezorger voor ontvangst van het pakket
  • Wanneer u niet thuis bent, zal postnl het pakket de volgende werkdag nogmaals bij u aanbieden
  • Lukt het dan niet om het pakket te overhandigen aan u dan zal deze naar het dichtsbijzijnde postnl pick-up punt worden gebracht, waar u deze na het laten zien van uw legitimatie en het zetten van een handtekening uw pakket af kunt halen
  • U wordt uiteraard op de hoogte gehouden hiervan door postNL

 

Altijd gratis verzending

Uw bestelling wordt door ons altijd gratis naar u verzonden en wij berekenen nooit verzendkosten aan u. Dit geldt zowel voor Nederland als voor België.

 

Verzendtijd

Als u voor 21.00 uur besteld dan maken wij dezelfde dag nog uw bestelling gereed voor verzending en zorgen wij dat deze wordt overgedragen aan postnl. Na uw bestelling ontvangt u van ons een e-mail met een track & trace link, waarmee u uw bestelling kunt volgen. Op de dag van levering ontvangt u ook van postnl een bericht met een actueel tijdvak waarop er deze dag aan u geleverd zal worden. De levering van uw bestelling vindt normaal gesproken plaats binnen 1 werkdag.

 

*wilt u een bestelling plaatsen met een andere levertijd dan hierboven aangegeven? Neem dan contact met ons op.

 

Afhalen

U kunt 7 dagen per week en 365 dagen per jaar uw bestelling bij ons komen afhalen. Als u uw bestelling van tevoren plaatst dan kunnen wij deze alvast voor u klaarzetten, zodat u uw bestelling gelijk mee kunt nemen wanneer u hier bent. Als u uw bestelling wilt komen afhalen willen wij u verzoeken om aan afspraak met ons te maken. Neem contact met ons op.

Volg ons op:

7 dagen per week bereikbaar voor advies

072 202 9024