Ga naar de inhoud

Levenslange service

Laagste prijsgarantie

Vertrouwd door méér dan 30.000 klanten

Bedrade beveiligingscamera set met 1 camera

Beveiligingscamera set - 1x Bullet camera - QHD 2K - Sony 5MP

Beveiligingscamera set - 1x Bullet camera - QHD 2K - Sony 5MP

545,00 490,50
Uw voordeel: 54,50
405,37 excl. btw
Beveiligingscamera set - 1x Dome camera - QHD 2K - Sony 5MP - Wit

Beveiligingscamera set - 1x Dome camera - QHD 2K - Sony 5MP - Wit

548,00 493,20
Uw voordeel: 54,80
407,60 excl. btw
Beveiligingscamera set - 1x Dome camera - QHD 2K - Sony 5MP - Zwart

Beveiligingscamera set - 1x Dome camera - QHD 2K - Sony 5MP - Zwart

548,00 493,20
Uw voordeel: 54,80
407,60 excl. btw
Met geluidsopname Beveiligingscamera set - 1x Audio dome camera - QHD 2K - Sony 5MP - Wit

Beveiligingscamera set - 1x Audio dome camera - QHD 2K - Sony 5MP - Wit

636,00 572,40
Uw voordeel: 63,60
473,06 excl. btw
Met geluidsopname Beveiligingscamera set - 1x Audio dome camera - QHD 2K - Sony 5MP - Zwart

Beveiligingscamera set - 1x Audio dome camera - QHD 2K - Sony 5MP - Zwart

636,00 572,40
Uw voordeel: 63,60
473,06 excl. btw
Motorische zoomlens Beveiligingscamera set - 1x PRO Dome camera - QHD 2K - Sony - Wit

Beveiligingscamera set - 1x PRO dome camera - QHD 2K - Sony 5MP - Wit

825,00 742,50
Uw voordeel: 82,50
613,64 excl. btw
Motorische zoomlens Beveiligingscamera set - 1x PRO Dome camera - QHD 2K - Sony - Zwart

Beveiligingscamera set - 1x PRO dome camera - QHD 2K - Sony 5MP - Zwart

825,00 742,50
Uw voordeel: 82,50
613,64 excl. btw
Full Color beveiligingscamera-set-1-full-colour-4k-wit

Beveiligingscamera set - 1x Full Color Dome camera - UltraHD 4K - Sony 8MP - Wit

829,00 746,00
Uw voordeel: 83,00
616,53 excl. btw
Meer informatie

Al onze beveiligingscamera sets van 1 zijn ontwikkeld op basis van de hoogste kwaliteitseisen, zijn zeer gebruiksvriendelijk en zijn uitermate geschikt voor particulieren en bedrijven. Door de Plug & Play installatie wordt het u zeer eenvoudig gemaakt om het zelf te installeren.

De beste beveiligingscamera voor bij uw voordeur

Als u bijvoorbeeld de toegang tot uw woning of bedrijfspand/winkel wilt bewaken kies dan voor een complete set met 1 IP Dome camera. De bewakingscamera’s zijn natuurlijk voor allerlei verschillende doeleinden te gebruiken. Wilt u dat er ook geluid wordt opgenomen door de camera? Kies dan voor een camerasysteem met geluidsopname

Camerasystemen met bewegingsdetectie en meer

Al onze camerabeveiliging sets zijn voorzien van slimme opnamefuncties, zoals bewegingsdetectie, lijnovergang, detecteren van (terugkerende) gezichten, rondhangende personen, of groepen mensen. Door de uiterst slimme AI-technologie wordt u voorzien van een zeer intelligent systeem.

Beveiligingscamera voor buiten en binnen

Al onze bewakingscamera’s zijn geschikt voor buiten en binnen. De behuizing is gemaakt van gehard aluminium, de kleur is gecoat en de behuizing beschikt over een IP67 classificatie. Dit houdt in dat deze waterdicht en stofdicht is. Alle camerasystemen zijn vandaalbestendig en geschikt voor temperaturen van –30° tot en met +60° celsius.

Altijd voldoende opnamecapaciteit

Als u 24/7 wilt opnemen dan zorgen wij dat u altijd beschikt over voldoende opnamecapaciteit. Bij elke set met 1 beveiligingscamera zit er standaard 1TB opslagruimte bij. Als u met 5MP-QHD-2K camera’s 24/7 op wilt nemen dan kunt u 20 dagen volledig opnemen. Indien u alleen opname bij beweging instelt, dan verdubbelt de opname tijd naar 40 dagen. Kiest u voor de 8MP-UHD-4K bewakingscamera dan kunt u 9 dagen lang 24/7 opnemen en 18 dagen wanneer u kiest voor alleen opname bij beweging. Mocht u een grote opnamecapaciteit willen, dan kunnen wij heel eenvoudig uw harde schijf upgraden naar een harde schijf met een grotere capaciteit.

Camerabeveiliging met perfect nachtzicht en dagzicht

Door de Sony lenzen en chipsets hebben wij beveiligingscamera’s ontwikkeld met een fenomenaal nachtzicht en dagzicht. De kijkafstanden waarop personen en voertuigen kraakhelder en zeer gedetailleerd te herkennen zijn verschillen van 20 meter, 30 meter, 40 meter, 50 meter, 60 meter tot 150 meter. Afhankelijk van uw situatie kunt u kiezen welke kijkafstand het beste bij u aansluit.

Zeer betrouwbare aansluiting via PoE (Power over Ethernet)

U heeft geen stroompunten nodig voor dit systeem, omdat deze via Power over Ethernet (PoE) lopen. U sluit de camera aan met een UTP netwerkkabel op de Netwerk Video Recorder (NVR). Via deze netwerkkabel voorziet de NVR de camera van voeding en worden de beelden van de camera verzonden naar de NVR.

Meteen een werkend systeem door plug & play

Plug en play is een term die gebruikt wordt om aan te geven dat de apparatuur meteen werkt zodra deze wordt aangesloten. Het instellen van bijvoorbeeld IP-adressen, poorten openzetten of software installeren is niet meer nodig. Het systeem wat u besteld is volledig plug en play en werkt meteen zodra deze aangesloten is. Ideaal en erg makkelijk voor u!

Compleet camerasysteem met 1 dome of bullet camera

Alle camerabeveiliging sets zijn door ons met grote zorg samengesteld, zodat u wordt voorzien van een compleet pakket. U ontvangt standaard 1 beveiligingscamera, een Netwerk Video Recorder met 1TB opslagcapaciteit, 20 meter UTP netwerkkabel, een HDMI kabel, een korte netwerkkabel, een Nederlandse handleiding en beveiligingsstickers. Wilt u bijvoorbeeld een afwijkend formaat UTP netwerkkabel of een grotere harde schijf dan is dit natuurlijk altijd mogelijk.

Veelgestelde vragen over een bedrade beveiligingscamera set met 1 camera

 • Kan ik dit zelf aansluiten?
  Al onze camerabeveiliging sets zijn zo ontwikkeld dat iedereen met de meeste minimale technische kennis dit zelf aan kan sluiten. Een kwestie van de kabel op zijn plek leggen, camera ophangen en alle stekkers aansluiten en u heeft meteen een werkend systeem.
 • Hoe weet ik of 1 bewakingscamera voldoende is voor mijn woning of bedrijfspand?
  Zorg dat elke in- en uitgang is afgedekt met een camera.
  Zorg ervoor dat alle dode hoeken zijn afgedekt met een camera.
 • Kunnen jullie langere kabels dan 20 meter leveren?
  Dat kan zeker. Wij kunnen elke kabellengte voor u op maat maken. U kunt ook een zelfmontage kit bij ons bestellen van 100 meter of 305 meter. U kunt dan eenvoudig de kabellengtes zelf op maat knippen.
 • Tot welke afstand kan ik de netwerkkabel aansluiten op de camera?
  U kunt zonder enkel probleem een kabel tot 100 meter aansluiten. Langer dan 100 meter is ook mogelijk als u er een PoE Switch tussen zet.
 • Zijn jullie camerabeveiliging sets volledig van Sony?
  Al onze systemen zijn met uiterst grote zorg ontwikkeld met Sony lenzen en chipsets. Die 2 onderdelen van Sony zijn de twee belangrijkste onderdelen van een camera. De behuizing is gemaakt van gehard aluminium en is waterdicht, stofdicht en vandaalbestendig (IP67).
 • Heb ik een opbouwbox op muurbeugel nodig om de camera op te kunnen hangen?
  Nee dat is niet nodig, de camera’s kunnen rechtstreeks gemonteerd worden. Een opbouwbox is wel handig om kabels in weg te werken. In de muurbeugel kunnen ook kabels en stekkers weggewerkt worden en het staat heel erg netjes. Door het plaatsen van een opbouwbox of muurbeugel hoeft u ook geen grote gaten te boren.

Waarom bestellen bij Dutch Security Systems?

Bij Dutch Security Systems bent u verzekerd van professionele en zeer hoogwaardige camerabeveiliging die ontwikkeld zijn op basis van de hoogste kwaliteitseisen omtrent veiligheid, privacy en gebruiksvriendelijkheid. Alle producten die wij aanbieden zijn stuk voor stuk van topkwaliteit. Daarbij hebben wij een klantenservice waar u echt blij van wordt en zullen wij ten alle tijden 7 dagen per week voor u klaar staan van 08:00 – 22:00 uur. Dutch Security Systems is altijd de beste keuze voor u! Dat is wat wij u met volle overtuiging kunnen zeggen! Ons bedrijf streeft altijd naar het hoogst haalbare met betrekking tot de kwaliteit van onze producten, maar ook zeker onze service richting u. Onze systemen zijn zo ontwikkeld dat de installatie kinderlijk eenvoudig is en is gebaseerd op plug & play. Daarnaast is het ook nog eens enorm gebruiksvriendelijk te bedienen. Onze levenslange gratis klantenservice die u erbij krijgt is van zo’n hoog niveau dat wij altijd zullen zorgen dat het u aan niks zal ontbreken en dat wij ten alle tijden voor u klaar zullen staan. Daar leven we voor! Daarnaast krijgt u altijd 2 jaar fabrieksgarantie op de door u bestelde producten.

Uw bedrade beveiligingscamera set door ons installeren?

Wilt u toch liever de volledige installatie van uw nieuwe systeem uit handen geven en liever door ons laten installeren, dan is dat uiteraard mogelijk. Ons montageteam of een bij ons aangesloten installateur kan de volledige installatie van uw woning of bedrijfspand voor u verzorgen. Of het nou gaat om 1 camera , 16 camera’s of meer camera’s, projecten van groot tot klein zijn allemaal mogelijk. Al onze monteurs zijn VEB gecertificeerd, zeer ervaren en uiterst vakkundig. Zo kunt u met een gerust hart uw project aan ons uitbesteden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Advies nodig?

Wij komen graag met u in contact om u van het juiste advies te voorzien. U kunt contact met ons opnemen via de livechat of whatsapp, een e-mail sturen naar info@dutchsecuritysystems.nl, of bel nu direct naar 072-2029024 en kies optie 1.

Volg ons op:

7 dagen per week bereikbaar voor advies

072 202 9024