Ga naar de inhoud

Levenslange service

Laagste prijsgarantie

Vertrouwd door méér dan 30.000 klanten

thuiswinkel-transparent

Beveiligingscamera – Bullet camera – QHD 2K – Sony 5MP

144,99 119,83 excl. btw
144,99 119,83 excl. btw
Op voorraad - Voor 21:00 uur besteld = zelfde dag verstuurd
Bekijken in showroom? Maak dan een afspraak

Krijg hulp van een van onze experts

Dutch Security Systems heeft meer dan 25 jaar ervaring en geen uitdaging staat ons in de weg. Wij staan continu voor u klaar en wij helpen u graag verder met gratis advies op maat.

Offerte aanvragen

Over deze bullet camera

U kunt uw huidige systeem van Dutch Security Systems uitbreiden met deze bullet camera. Alle type camera’s zijn te combineren op elk systeem van Dutch Security Systems.

Plug & Play

Inclusief 20 meter UTP netwerkkabel

Zeer goede beeldkwaliteit

Eenvoudige installatie

Alleen maar één netwerkkabel nodig per camera.

Een professionele & zeer hoogwaardige beveiligingscamera die ook nog eens zeer eenvoudig aan te sluiten is. Onze systemen zijn zo ontwikkeld dat iedereen met de meest minimale technische kennis dit zelf aan kan sluiten. U hoeft enkel de camera op de juiste plek te bevestigen, de stekkers erin te klikken en u heeft direct een werkend systeem. Dit camerasysteem werkt met PoE (Power over Ethernet). U heeft per camera maar één netwerkkabel nodig die u aansluit op de recorder. Zowel beeldoverdracht vanuit de camera als voeding vanuit de recorder lopen via deze netwerkkabel.

Beeldkwaliteit

Geweldige beeldkwaliteit in QHD 2K - Sony 5MP.

Deze 5 Megapixel bullet beveiligingscamera produceert QHD – 2K beelden wat 2.5X scherper is dan FullHD. Elk beeld wordt perfect vastgelegd met volledig behoudt van natuurlijke kleuren. De 2.8mm Sony 5MP vaste lens zorgt ervoor dat u een haar- en haarscherp zicht heeft en dat de beelden nooit onder- of overbelicht zijn. Personen of voertuigen zullen te alle tijden goed herkenbaar zijn en u ziet altijd precies wat er gebeurt.

Nachtzicht

Omdat u in het donker ook graag herkenbaarheid wenst. Tot op wel 30 meter.

Wanneer het donker wordt schakelt deze bullet beveiligingscamera en geweldige QHD-2K Sony 5MP lens, automatisch over op nachtzicht. De door de slimme infraroodtechnologie past de camera zich moeiteloos aan elke situatie aan. De sensor detecteert personen, gezichten en voertuigen en past daarbij de lichtsterkte automatisch aan, waardoor de beelden altijd van zeer goede kwaliteit zijn. (de infraroodsensor is met het blote oog vanaf afstand niet zichtbaar voor (ongewenste) personen)

Kijkhoek

Een groot oppervlak bewaken of overzien met de bullet camera.

Met deze bullet beveiligingscamera uit de camerabeveiliging set bewaakt en/of overziet u een oppervlak van 107 graden. Door deze zeer brede kijkhoek kunt u met deze camera precies zien wat u wilt zien.

Bewegingsdetectie

Pak de indringer! Met de slimme bewegingsdetectie.

U wilt natuurlijk direct weten wanneer er beweging wordt waargenomen op plaatsen waar geen personen aanwezig horen te zijn. Door te kiezen voor ‘alleen opname bij beweging’ kijkt u ook makkelijker beelden terug en maakt u efficiënter gebruik van de opslagcapaciteit van de harde schijf. De bullet beveiligingscamera begint 5 seconden voordat er bewegingsdetectie plaatsvindt met opnemen tot en met 5 seconden na de beweging, zo mist u geen moment!

AI-Technologie

Privacy zones & slimme opnamefuncties.

Door het instellen van een privacy masker kunt u delen van het beeld afdekken waar bijvoorbeeld het terrein van uw buren zichtbaar is. De slimme functies zijn: lijnovergang detectie, rondhangende personen detecteren, gezichtsherkenning, persoonsherkenning, indringersdetectie, voertuigdetectie, etc. Dit zeer intelligente systeem met AI-Technologie voorziet u van alles wat u nodig heeft.

Bullet camera Bullet camera

IJzersterk & weerbestendig. Gemaakt van gehard aluminium.

Deze bullet beveiligingscamera uit de camerabeveiliging set is uitermate geschikt voor buiten en binnen. De behuizing is gemaakt van gehard aluminium en heeft een witte krasbestendige coating. De behuizing heeft een IP67 gradatie en is volledig waterdicht en stofdicht. Het geharde aluminium is ook nog eens vandaalbestendig. De bullet camera dankt zijn naam aan de kogelvorm die de camera heeft. Deze langwerpige beveiligingscamera is voorzien van een montagevoet en is handmatig in elke gewenste hoek te richten. De bullet camera is zowel horizontaal als verticaal te monteren.

Garantie & levenslange gratis ondersteuning

Bij aankoop van uw nieuwe camerabeveiliging set krijgt u van ons altijd 2 jaar fabrieksgarantie op de bestelde producten. Wij staan 100% garant voor de camerasystemen die wij aanbieden en daarbij bieden wij u levenslange gratis technische ondersteuning. Onze producten en klantenservice worden gemiddeld beoordeeld met een 9,6! Bekijk hier wat klanten over ons zeggen.

Camerasysteem laten installeren door ons?

Wilt u toch liever de installatie van uw nieuwe systeem uit handen geven, dan kunnen wij u daarbij volledig ontzorgen. Ons zeer ervaren montage team of een van de bij ons aangesloten installateurs kunnen vaak al binnen 5 dagen uw nieuwe systeem bij u komen installeren. Neem contact op voor meer informatie.

De koffie staat voor u klaar

Maak een showroom afspraak

Als u onze systemen wilt bekijken met een bijbehorende uitleg, dan kunt u een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom. Wij zijn elke dag geopend.

Maak een afspraak

Volg ons op:

7 dagen per week bereikbaar voor advies

072 202 9024