Ga naar de inhoud

Showroom in Heiloo (NH)

Vertrouwd door méér dan 30.000 klanten

Levenslange gratis service

Buiten camera's

Beste beveiligingscamera buiten bedraad

Het vinden van de juiste beveiligingscamera voor buiten is belangrijk om uw eigendommen te beschermen en een gevoel van veiligheid te geven. Een bedrade beveiligingscamera biedt stabiliteit en betrouwbaarheid, wat belangrijk is voor buitentoepassingen. In deze blog bespreken we de verschillende overwegingen die u kunt maken bij het kiezen van een beveiligingscamera buiten bedraad en welke camera’s van Dutch Security Systems het beste zijn voor deze taak.

Waarom kiezen voor een beveiligingscamera buiten bedraad?

Een bedrade beveiligingscamera biedt vele voordelen, vooral voor buitengebruik. Hier zijn enkele redenen waarom een bedrade oplossing de beste keuze kan zijn:

1. Betrouwbare verbinding

Bedrade camera’s zorgen voor een stabiele en betrouwbare verbinding, zonder afhankelijk te zijn van draadloze signalen die kunnen worden verstoord door muren, andere apparaten of weersomstandigheden. Dit zorgt voor constante prestaties en een continue stroom van beelden.

2. Voeding en data via één kabel

Onze bedrade camera’s gebruiken Power over Ethernet (PoE), wat betekent dat zowel stroom als data via één enkele Ethernetkabel worden geleverd. Dit maakt de installatie eenvoudiger en vermindert de noodzaak voor meerdere kabels.

3. Uitstekende beeldkwaliteit

Veel bedrade camera’s kunnen hogere resoluties en betere beeldkwaliteit leveren dan draadloze camera’s. Dit is vooral belangrijk voor buitentoepassingen, waar details cruciaal zijn voor het herkennen van personen of gebeurtenissen.

4. Geen storingen

Bedrade systemen hebben geen last van storingen, in tegenstelling tot draadloze systemen die soms worden beïnvloed door signaalverstoringen. Dit betekent dat u geen onderbrekingen in uw videobeelden zult ervaren, wat belangrijk is voor een betrouwbaar beveiligingssysteem.

Waarop letten bij het kiezen van een beveiligingscamera buiten bedraad?

Bij het kiezen van een beveiligingscamera buiten bedraad zijn er verschillende factoren om te overwegen. Hier zijn enkele belangrijke punten:

  1. Kies voor een camera die weerbestendig is: De camera moet bestand zijn tegen stof en water en hoge en lage temperaturen.
  2. Kies minimaal voor HD 2K-beeldkwaliteit: HD 2K-resolutie of hoger zorgt ervoor dat u duidelijk kunt zien wat er gebeurt, wat cruciaal is voor het herkennen van personen en gebeurtenissen.
  3. Kies voor heldere beelden, ook ‘s nachts: Zorg ervoor dat de camera is uitgerust met infrarood (IR) leds om duidelijke beelden te leveren, zelfs in volledige duisternis.
  4. Kies voor slimme bewegingsdetectie: Kies voor camera’s die onderscheid maken tussen mensen, dieren en andere objecten om valse alarmen te verminderen.
  5. Kies voor een gebruiksvriendelijke bediening via een app: Dit maakt het gebruik van de camera aangenamer en efficiënter. 

Beveiligingscamera’s buiten bedraad van Dutch Security Systems

Dutch Security Systems biedt een breed scala aan bedrade beveiligingscamera’s die ideaal zijn voor buitengebruik. Al onze camera’s zijn eenvoudig te installeren en ondersteunen PoE, wat betekent dat zowel stroom als data via één enkele kabel worden geleverd. Onze camera’s hebben slimme bewegingsdetectie en bieden heldere beelden, zowel overdag als ’s nachts.

Haarscherpe beelden

Onze camera’s variëren in resolutie van QHD 2K, zoals de Sony 5MP, tot UltraHD 4K, zoals de Sony 8MP. Een QHD 2K-camera biedt haarscherpe beelden, ideaal voor gedetailleerde bewaking. Voor nog meer details en scherpte kunt u kiezen voor een UltraHD 4K-camera, die zelfs de kleinste details zichtbaar maakt.

Full color, zowel overdag als ‘s nachts

Daarnaast bieden wij camera’s met full-color nachtzicht, zoals onze Full Color Dome Camera, die zelfs in het donker kleurbeelden levert. Dit kan cruciaal zijn voor het herkennen van personen en objecten in situaties met weinig licht.

Van bullet camera tot PTZ

U kunt bij ons kiezen uit verschillende typen camera’s zoals bullet camera’s, dome camera’s, audio dome camera’s en PTZ-camera’s. Elk type heeft zijn eigen voordelen:

Bekijk al onze beveiligingscamera’s voor buiten bedraad.

Conclusie

Bedrade beveiligingscamera’s bieden tal van voordelen, waaronder betrouwbaarheid, stabiliteit en hoge beeldkwaliteit, waardoor ze ideaal zijn voor buitentoepassingen. Het kiezen van de beste beveiligingscamera buiten bedraad vereist aandacht voor verschillende factoren zoals weerbestendigheid, beeldkwaliteit, nachtzicht, bewegingsdetectie en gebruiksvriendelijkheid. Door rekening te houden met de genoemde criteria, kunt u de juiste keuze maken voor uw specifieke beveiligingsbehoeften.

Heeft u nog vragen over welke bedrade beveiligingscamera het beste is voor uw situatie? Neem contact op met Dutch Security Systems voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte oplossing voor uw beveiligingsbehoeften.

Meer artikelen

Beste PoE camera voor buiten

Het vinden van de juiste beveiligingscamera voor buiten is belangrijk om uw eigendommen te beschermen en een gevoel van veiligheid te geven. Een bedrade beveiligingscamera biedt stabiliteit en betrouwbaarheid, wat belangrijk is voor buitentoepassingen. In deze blog bespreken we de verschillende overwegingen die u kunt maken bij het kiezen van een beveiligingscamera buiten bedraad en…

Lees meer

Wat zijn de beste camera’s voor in de tuin?

Het vinden van de juiste beveiligingscamera voor buiten is belangrijk om uw eigendommen te beschermen en een gevoel van veiligheid te geven. Een bedrade beveiligingscamera biedt stabiliteit en betrouwbaarheid, wat belangrijk is voor buitentoepassingen. In deze blog bespreken we de verschillende overwegingen die u kunt maken bij het kiezen van een beveiligingscamera buiten bedraad en…

Lees meer

Volg ons op:

7 dagen per week bereikbaar voor advies

072 202 9024