Ga naar de inhoud

Levenslange service

Laagste prijsgarantie

Vertrouwd door méér dan 30.000 klanten

Uw beveiligingscamera systeem professioneel geïnstalleerd.

Geen zin of tijd om zelf te installeren? Ervaar het gemak van een professionele installatie.

Uw tevredenheid is onze prioriteit

Dutch Security Systems was 6 jaar lang Camerabeveiligingkopen.nl, maar door onze ambities zijn wij overgestapt op een naam met meer body. Ons bedrijf is de beveiligingscamera specialist van Nederland en België en wij hebben 15.000+ klanten voorzien van een beveiligingscamera systeem.

Bij Dutch Security Systems ontwikkelen wij zeer hoogwaardige camerabeveiliging die geschikt is voor particulieren en bedrijven. In totaal hebben wij meer dan 25 jaar ervaring in de camerabeveiliging sector en beschikken wij over enorm veel specialistische kennis.

Daarom Dutch Security Systems

Hoogste kwaliteit

Hoogste kwaliteit

Bij ons bent u verzekerd van professionele en zeer hoogwaardige camerabeveiliging die ontwikkeld zijn op basis van de hoogste kwaliteitseisen omtrent veiligheid, privacy en gebruiksvriendelijkheid. Alle producten en services die wij aanbieden zijn stuk voor stuk van topkwaliteit.

Plug and play

Ervaar het gemak

Ondanks dat onze beveiligingscamera systemen zelf zeer eenvoudig zijn aan te sluiten, snappen wij als u dit liever over laat aan de professional. U plant een afspraak wanneer het u uitkomt en onze installateur regelt de rest. Hij adviseert waar de camera's te monteren en vertelt hoe de installatiestappen er uit gaan zien. Uiteraard alles in goed overleg.

Laagste prijsgarantie

Scherpe installatietarieven

Niemand houdt van onnodig teveel te betalen. Daarom bieden wij u een eerlijk tarief voor onze installatieservice. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan en weet u precies waar u aan toe bent.

Levenslange service

Levenslange service

Onze levenslange gratis klantenservice die u erbij krijgt is van zo'n hoog niveau dat wij altijd zullen zorgen dat het u aan niks zal ontbreken en dat wij ten alle tijden voor u klaar zullen staan. Ook n de installatie. Daar leven we voor! Daarnaast krijgt u altijd 2 jaar fabrieksgarantie op de door u bestelde producten.

Heeft u interesse in het laten installeren van beveiligingscamera's?

Onze specialisten staan 7 dagen per week voor u klaar.

    Met installatieservice

    Volg ons op:

    7 dagen per week bereikbaar voor advies

    072 202 9024