Geen verzendkosten

Op werkdagen besteld, morgen in huis

2 jaar garantie

Hoeveel camera’s heb je nodig?

Kies een aantal en bekijk de sets

Camerabeveiligingkopen.nl

Méér dan 10 jaar ervaring in camerabeveiliging!

Wij van Camerabeveiligingkopen zijn al meer dan 10 jaar actief in deze prachtige branche en hebben vele klanten tevreden gesteld met hun gloednieuwe camerabeveiliging. Wanneer het gaat om het beveiligen van particulieren en bedrijven bent u bij ons aan een vertrouwd adres.

 

U kunt bij ons uw eigen Sony camerabeveiliging set bestellen en deze door de bijgeleverde handleiding zelf prima installeren als enig technisch inzicht heeft. Als u de volledige installatie liever door ons wilt laten doen dan is dit ook altijd mogelijk.

 

Kwaliteit

Wij leveren altijd Sony camerabeveiliging van 2, 3, 4 of 5 megapixel. Dit doen wij omdat wij u een fenomenale beeldkwaliteit willen garanderen. Zowel overdag als in de nacht.

 

Vragen?

Als u nog vragen heeft voordat u bij ons een camerabeveiliging set koopt dan zijn wij altijd 7 dagen per week beschikbaar voor u. Wellicht vind u uw antwoord op onze veelgestelde vragen pagina. Staat uw antwoord er niet tussen? We zijn zowel telefonisch als via de email of het contactformulier te bereiken voor al uw vragen over camera’s.

Piet Heynstraat 35
1813SR ALKMAAR

 

Telefoon: 0615427223
E-mail: info@camerabeveiligingkopen.nl