ONZE KLANTENSERVICE IS 7 DAGEN PER WEEK GEOPEND VAN 08.00 - 22.30 UUR

Hoeveel camera’s heb je nodig?

1 2 3 4 5 6 7 8 10 12 14 16

Betaalmethoden

iDEAL betaling:

 

U kunt via iDEAL veilig en snel betalen via uw eigen bank.

 

Als u kiest voor iDEAL, dan klikt u op kies uw bank en selecteert u de bank waar u wilt betalen. Vervolgens wordt u doorgelinkt naar uw eigen bank waar u de betaling veilig en snel kunt afwikkelen. Na betaling krijgt u een bevestiging op het scherm en komt u automatisch terug op de Camerabeveiligingkopen.nl webshop. U krijgt vervolgens automatisch een bevestiging per e-mail toegestuurd.

 

Alle gegevens worden versleuteld verstuurd.

Achteraf betalen

Als u liever wilt betalen na ontvangst van uw bestelling dan kunt u kiezen voor betalen met Klarna. Achteraf betalen geeft u de mogelijkheid om binnen 14 dagen te betalen. Zodra de bestelling verzonden is ontvangt u de factuur via Klarna. De daadwerkelijke betaling regelt u zelf met Klarna.

 

 

Bankoverdracht

U kunt bij ons als betaalmethode kiezen voor SEPA Bankoverschrijving. U krijgt na het plaatsen van uw bestelling een factuur toegezonden naar uw emailadres. U kunt dan handmatig vanuit uw eigen bankomgeving de factuur betalen. Na ontvangst van de betaling sturen wij uw bestelling toe. Als u een zakelijke klant bent en u kiest voor deze betaalmethode dan kunt u via SEPA Bankoverschrijving op rekening kopen na goedkeuring van onze financiële afdeling. U heeft dan na ontvangst van uw bestelling 7 dagen de tijd om uw bestelling te betalen.

Voor onze Belgische klanten:

Veilig betalen met Bancontant / Mister Cash

Veilig betalen met ING Home’Pay

Betalen via PayPal:

U betaalt electronisch via PayPal. U betaalt met uw eigen e-mailadres en wachtwoord. U hoeft geen saldo aan te houden.
Kijk voor meer informatie op de website van PayPal. Voor paypal betalingen betaalt u een klein bedrag aan paypal voor de geleverde service.

 

Betalen met Creditcard:

U heeft bij ons de optie om te betalen met een Creditcard